Pages

Wednesday, June 17, 2009

Rent hus

Finns det nagon underbarare kansla, an nar det ar nystadat, man ar nydushad och kan bara pusta ut och beundra sitt verk. Doften av farska liljor och tanda aromaljus fyller vardagsrummet och jag funderar pa vad man ska gora till middag nar man ar helt slut och helst skulle vilja knappa med fingrarna och fa nagot serverat for en gangs skull.

Har otroligt med energi idag, konstigt nog da jag klev upp klockan 5 med ganget for att ta dem till flyget. Vi har haft en underbar vecka tillsammans, full rulle har det varit och man har fatt vara turist pa heltid, vilket ar ju trevligt som omvaxling, att gora saker som man normalt inte gor nar man bor har, som att vara pa stranden. Vi har atit ute, nastan varje dag, haft brollop, ja nu kan det avslojas, grattis an en gang A o P!! Har vart och kort runt massor, fixat och donat for den stora dagen, kollat restauranger och caffeer, vart pa invigning pa Marbellas hottaste hak, hmm, nja, de fick inte riktigt godkant av oss, som P sa, manga falska Joker-leenden blir det, vart pa Nicki-beach, som hade ett riktigt drag och vi hann va dar hela 20 minuter, innan de plotsligt stangde - kl 22.. Men dar blir det ett och annat besok i sommar absolut.

Vigseln i Svenska kyrkan blev fin, som vanligt sa forsokte jag och A undvika att titta pa varann, da vi visste att vi skulle fa ett skrattanfall, som vi i normala fall far nar vi pratar om sorgliga saker, vi lyckades i alla fall med ett eller tva anfall, men det hela gick bra, lite nervigt trots liten tillstallning, men sa ska det ju va.

Efter ceremonin blev det lite bad och relax for bruden och brudgummen, for att sedan svira om till middagen som blev pa Magna Cafe till allas belatenhet. Vi at en underbar middag i solnedgangen pa terassen, med den finaste brudbuketten medtagen och staende i en champagnehink till beskadan. Kunde inte bli battre.

Alla har de fatt sej behandlingar, P och F fick ansiktsbehandling, vilket de aldrig provat pa, och A fick lite pyssel infor brollopet, sa de var alla glada. Manga sena natter har det blitt, sena filmer och tekoppar och igar sista dagen en harlig visit till Gibraltar och Tarifa, lite av varje med stadsvandring i Gibraltar, for ovrigt ingen vacker stad, men kul att besoka England i Spanien, for att sedan aka vidare till absolut chill-out i Tariffa, dar man gar pa after-work pa stranden i stallet for i stan.

Har blivit manga goda skratt, minnen fran forr med harligt sallis denna vecka. Nu i skrivandets stund borde de ha landat hemma i Lulea efter en lang resa. Borta bra, men nog skont att komma hem solbrand och frasch och sova i egen sang. Tack for allt mina vanner, hoppas att ni inte ska frysa i Midsommar nu. Manga kramisar till er, sa ses vi i September!

No comments:

Post a Comment