Pages

Saturday, June 27, 2009

Malaga, gammal musik och goda vanner

Oj, vilken otroligt handelserik vecka det har varit! Kom tillbaka fran ett underbart och varmt London i torsdags, och hade min kara kompis Emina med mej. Kandes skont att komma hem till det normala, visst, lyxhotell i all ara, men egen sang och det lugna och harmoniska i mitt hem kan inte kompenseras med lyx och flard.

C och C kom over senare och vi akte till Nicki Beach dar vi trodde det skulle vara nagot happening, men icke, sa det blev en drink och sedan vidare till Puerto Marina, dar vi ocksa trodde det skulle vara full fart, men icke. Naval, i bilen pa vagen spelade vi gamla goda hits -95 och sjong med, sa det kompenserade det hela, pa aldre dagar behover man inte sa mycket for att vara gla! Och for ovrigt det var da det gjordes riktigt bra musik, vad hande med den?

Annu en varm dag i antagande, underbart att oppna terassdorren och kanna den friska, svala morgonluften sippra in, innan solen tar over och det blir vaxthuseffekt inomhus. Det blir yoga att borja med, nar Emina vaknar forstas, frukost, en svang till stranden och sen ska jag faktiskt fa behandling, yippie!! Ansiktsbehandling!! Ser fram emot det.

Ikvall blir det middag med tjejerna, tacos, och sedan gar vi ut en stund.

No comments:

Post a Comment