Pages

Sunday, June 21, 2009

Kackerlackor och Feng Shui

Idag forsokte kackerlacka nummer tva smyga in i mitt hus, dessa otacka, enorma odjur verkar trivas i detta bostadsomrade, fy! Har ett spray som ska funka mot alla typer av insekter, men verkar dock inte fungera pa dessa. Trodde jag dodat en haromdagen, med mangder av detta spray, lat den ligga kvar pa terassen och gick till jobbet, men nar jag kom hem var odagan borta,
verkade ha ateruppstatt och traskat vidare.

Asmae kom och halsade pa, och jag tror vi andrade hela huset pa nolltid. Det mesta var non-Feng Shui enligt henne, saker som star samlade i horn ar ett big no-no, likval gamla bocker och morka horn, sa det blev att slanga ivag en del och att bara upp ett och annat pa vinden i forradet, som bestar av det fjarde rummet. Naval, kanns battre nu, mer space och mer ljus, och det blir nog en resa till Ikea langre fram.

C ar pa vag hit, det blir tjejsnack och lite mat pa terassen, har inte sett henne nu pa nastan tva veckor, sa vi har mycket att catch up. Aker till London pa jobb imorgon, sa det ska bli mysigt att byta luft nagra dagar, da det ar sa otroligt varmt har. Ska passa pa att kopa lite ogonskuggor fran Bare Escentuals, som finns pa Selfridges och ta med gympadojorna denna gang, sa man kan gympa och promenera lite i Hyde Park som ligger runt hornet. Sen kommer E med mej tillbaka pa torsdag, sa da blir det party hela helgen! Nicki Beach ligger osakert till..

http://www.youtube.com/watch?v=RgvrrN5J-j0

No comments:

Post a Comment