Pages

Thursday, June 30, 2011

Bilder från Tärendö



Kärlek mellan far och dotter.

Åh så underbart väder vi har! Det kokar och är väl kring 25 på dagarna. Varmt inne, speciellt på vinden, men vi njuter visst gör vi? Idag kom Karro och Eva och hälsade på och Havannah fick fina presenter, ett födelsedagståg och en första bok som jag ska byta då jag redan har en. Vi hade en trevlig fikastund och sedan tog vi bilen upp till Karros föräldrar för att sedan promenera ner till Sundet för att bada med Karros barn. Den stranden har verkligen vuxit igen, så underbar den var för många år sedan då vi spenderade många av sommarens timmar i vattnet, med eller utan hästar. Tanten Edna var alltid där, man undrade om hon bodde där vid sjöbodan, ni minns som att man trodde att lärarna på skolan bodde på skolan. Funderingar man hade..

Vistelsen i Tärendö var fin, så mysigt att spendera några dagar med mamma och se henne må bättre. Vädret var varmt även där och det blev mycket vila och matintag. Havannah var så snäll att åka med och ditvägen blev det två stopp för matintag, ett planerat och ett oplanerat. Hemvägen tog vi i ett och hon sov nästan hela vägen, goa hon.

Många fina ögonblick fick vi hos mormor.

Imorgon ska vi iväg till bvc för vägning, jag tror att hon väger över 4 kg nu som hon äter. Lilla livet, nu är hon snart tre veckor gammal.







Lycka är en varm bebis.

No comments:

Post a Comment