Pages

Friday, June 24, 2011

Midsommar!




Första båtresan för Havannah med nya båten.


Här sitter vår lilla tös i baby sittern och sover och fiser..hon tar verkligen i från tårna. Ingen dam som är fin i kanten här inte... Var nere i hamnen i morse, mysigt och varmt tills ett oväder drog in över ön, såg ut som det skulle komma en åskurladdning, men det blev som tur var bara regn. Jag kröp in i Petters Cadillac för att amma, ståndsmässigt ska det vara för liten tjej. Nu har det dock klarnat upp och bådar gott inför kvällens festligheter i bagarstugan, eller rättare sagt utanför bagarstugan i ett partytält. Ska binda ihop lillans krans och svira om, sen ska vi fira hennes första midsommar. Tänk i natt blir hon två veckor gammal.

Stolt ägare till en Havsrocka. Hoppas på många och långa turer i sommar.

Midsommar förflöt lugnt och fint och det blev en tidig kväll för familjen Björklund-Johansson. Vi hade knytkalas och det blev traditionell midsommarmat, jättemysigt. Vi bidrog med en jordgubbstårta. Verkar som Norrbotten hade bästa sommarvädret!

Idag vaknade vi till solens strålar, en helt ny dag och första dagen på Havannahs tredje vecka i jordelivet. Det är så härligt att ha med henne på äventyr, hon är så lätt att ha att göra med. Idag fick hon ett hungersiver då vi var på väg mot stugan i Råneå så vi var tvungna att stanna, tårarna rann nerför mina kinder också och jag var tvungen att få ge henne mat där och då, hon ska inte behöva gråta efter mat någonsin. I stugan blev det sill-lunch och fika men snart drog det igen och det blev te inomhus. Havannah sov mest i våra famnar.

Midsommarfest i bagarstugan. En riktigt genuin bond-midsommar blev det.

Nu ikväll har vi bara varit hemma och hon har fått bada och bli mjuk och fin. Nu har nästan all torr hud ramlat av och hon är sådär riktigt bebymjuk och slät. Hon sover nu i sin gunga på nätterna och jag lyfter bara över henne då vi ska amma, i många fall blir hon kvar i sängen då man gärna somnar vid amningen. Har nog aldrig sovit så mycket som jag gjort under dessa två veckor. Så gott och så intensivt, att sova med sitt barn är så himla mysigt. En liten hand som söker din, en liten snusande varm liten vän som luktar bebisgott, vad kan slå det? Lycka!

Liten nybadad docka!

No comments:

Post a Comment