Pages

Wednesday, July 6, 2011

Den vackraste..


Hon har börjat att fixera blicken vid saker, som den här bollen i babysittern.

...Är vår lilla solstråle! Vilken lycka och vilken intensitet hon har i det hon gör, det finns inget mellanläge, full hals eller sömn. Hon börjar så smått att le och då är det som om världen stannar upp, säg vem som inte smälter för ett barns leende. Freddes första semestervecka har börjat och han gör mig galen med att vara rastlös. Gör om rastlösheten till kreativitet säger jag, annars blir det negativt. Han vill göra så mycket men samtidigt bara vara, jösses sex veckor har han semester, finns tid till både och. Han måste träna på att vara i nuet. Varför blir många stressade när de är lediga?

Vi planerar en tripp till Stockholm om två veckor. Ska bli så skoj att åka iväg och förhoppningsvis hinna med att träffa alla man känner. Skönt också att ta den tid man vill utan att passa flygtider osv, denna resa blir med bil. Spännande för lillfröken att hänga med.

Solen strålar och det är en fantastisk sommar, man blir så glad och det är sådana härliga dofter ute. Tänk om man kunde memorera sommarens dofter och spara dem... I eftermiddag ska jag försöka att få åka hö-lass, det är en barnslig grej jag vet, men vissa saker blir vi aldrig för gamla för eller hur?

Just nu sover Havannah, vaknade just för ett foto, men himlade fortfarande med ögonen, sen fortsatte hon sin sömn.

No comments:

Post a Comment