Pages

Sunday, April 19, 2009

Goda rad fran framgangscoachen

Din förväntan för framgång är en av de mest avgörande faktorerna för att du verkligen kommer att uppnå det du vill.
Jag träffar tusentals människor varje år som vill ha framgång, De har i stort sett fått allt på plats, med att sätta mål, skapa en handlingsplan och beslutet att satsa, men ändå så når de inte riktigt ända fram. Vad beror detta på?

När jag verkligen började analysera dessa individer, så slog det mig, att de som verkligen lyckades också skapade den framgång de förväntade sig. Den avgörande faktorn förväntan är ofta en bortglömt del i coachning, men utan den så kan du satsa varje dag resten av ditt liv, utan att nå dit du vill.

När förväntan för framgång inte finns, så finns inte den inre tron om att du kommer att lyckas. Vi människor är som små radio sändare och mottagare som skickar ut och tar emot idéer och frekvenser från andra med liknande kraft. Detta kan beskrivas kort i "The law of attraction" (lagen om attraktion). Denna naturlag säger att vi drar till oss allt det som vi skickar ut till vår omgivning.

Om du då sänder ut tvivel så får du tvivelaktiga resultat som ett brev på posten. Det är som om du åker 20 mil med en bil, där du har skapat kraft framåt med hjälp av mål och handling, men där dina inre tvivel skickar tillbaks bilen där den började. Detta till de flestas förtret, eftersom frustrationen är stor när den inre kraften nollställs.

Det är som om du skulle få signaler om att sluta och börja röka samtidigt för resten av ditt liv. Det är inte en situation du vill hamna i. Tyvärr hamnar många i denna situation med full kraft framåt och bakåt hela tiden inom bl.a. ekonomi, hälsa och relationer etc.

Går det nu att skapa en positiv förväntan om den nu inte redan finns på plats?
Ja, följ dessa tre råd så är du tre steg närmre dina mål:

1. Bränn alla broar där du har en reservutgång, så att du inte kan hoppa av framgångståget
2. Var beredd att gå igenom alla dina rädslor på vägen mot framgång
3. Ha tillit till dig själv att du kommer att lyckas oavsett hur din nuvarande situation ser ut

Så fortsätt med att sätta mål och bestäm dig att förverkliga dina drömmar, samtidigt som du agerar som om du redan har den framgång du vill ha. Säg att du vill ha en viss inkomst. Agera som om du redan tjänande den summan när du ringer säljsamtal, tittar på bilar och hus, planerar din semester etc.

Med din inre förväntan på plats så kommer du förr eller senare attrahera det du vill ha. Om du kämpar med din framgång, så se över din förväntan tills den är rätt för att lyckas.

Det är inte vad du vill ha som bestämmer var du hamnar, utan vad du förväntar dig längst inne.

No comments:

Post a Comment