Pages

Wednesday, May 18, 2011


Det fantastiska livet inom mig fortsätter leva därinne ett tag till. Nu i vecka 39.. Har en känsla av att det kanske händer nåt i helgen.. Vi får se och vänta med spänning. Nu är det lite extra jobbigt att ta sig upp för trappen, de sista stegen blir utdragna och tar längre tid. Sover som en stock på nätterna och det känns verkligen att kroppen laddar upp batterierna och ber om en extra sovstund på dagen, idag hela två timmar, hrm. Blev klippt idag, hade några ärenden till staden och passade på att snipa in på en salong på vinst och förlust och de hade en ledig tid just då, så nu känns håret fräscht igen.

Har fått en dille på flera inspirerande bloggar som det har blivit att man följer, så som Blondinbella, helt fantastisk och inspirerande, Hanna Graaf, Magdalena Graaf och Pernilla Wahlgren. Det är så härligt att se hur naturliga och "vanliga" de faktiskt är trots sitt kändisskap. Så kul att inspireras av de valda bloggarna, då det ju finns så många som gillar att gnälla och spy galla i sina bloggar samt facebook. Tur att vi lever i en fri värld där man kan sortera ut godbitarna i livets sockerskål.

Skjutsade mamma till Piteå och operation igår. Vi värmde upp med lunch på Krokodil, kan för övrigt rekommendera detta ställe, kanongod vegetarisk mat och helmysigt! Sedan lämnade jag kvar henne där och åkte förbi Karros jobb på ett litet besök. Operationen hade för övrigt gått bra och hoppas nu på att hämta hem mor på fredag i bästa fall.

No comments:

Post a Comment