Pages

Tuesday, June 12, 2012

Ett år av lycka!

Så har den passerat, den första födelsedagen, första året som mamma, första året som en liten familj. Sedan du kom lilla Havanna, så har varje dag varit mer innehållsrik, livet mer spännande och fartfyllt och mitt hjärta svämmar över av kärlek varje dag. Det har varit en lycka och en förmån att få vara hemma med dig det första halvåret och minst lika härligt att få ha pappa hemma tills nu och resten av sommaren. Det är en fröjd att följa dig i varje litet steg du tar, varje liten ny händelse och varje nyfiken gest du gör. Idag fick du åka traktor för första gången. Om du hade kunnat öppna badrumsfönstret för att kika på moffa och grävskopan, så hade du nog hoppat ut i ren nyfikenhet. Spännande med allt som låter på gården och varje gång vi kikar ut genom fönstret så letar du moffas traktorer verkar det som. Lagomt till din första födelsedag tog du dina första steg, sakta men säkert och elegant.

Fina Elodie fanns självklart på plats

Farmor och Mormor

Papsen och Morbror

Hembakad tårta med juleljus

Brorsan fick assistera i att blåsa ljuset

När det blev för mycket gömde du dig lite


Blev nog ungefär 20 personer

"Dagen efter" spenderades på Borgen i stillheten och tystnaden, dock var det för lugnt för att du skulle somna så vi fick ta en tur med båten.

Vackra fina Havanna

Nyvaken på väg hem

Blå blå vindar och vatten - sommaren kom till sist!!
Vilket kalas du fick igår! Vilken lycka att ha alla samlade, familj, vänner, nya vänner, ex och ex-svärmor i en fantastisk blandning. Många presenter blev det, oj oj, vilka fina presenter du fick!

Tack för att du finns i våra liv!! Vi älskar dig!

No comments:

Post a Comment