Pages

Sunday, August 7, 2011

Sömnlös dag..




Varit en konstig dag då Lillan inte sovit mer än ungefär en timme totalt.. Så fort man fått henne att somna in så har hon vaknat.. Ni kan tro att hon slocknade som en klubbad säl nu kring åttatiden.. Hon hade tydligen något extra vara-nära behov idag, som om hon trodde att vi skulle rymma ifrån henne, har hon hållt sig fast vid min tröja och hållt ett getöga på om jag verkligen var kvar där om hon råkade somna en sekund.

Vi smet ut till Borgen en sväng kring tre, varit halvmolnigt hela dagen med regn hängande i luften, men på Borgen är det oftast soligt så vi njöt verkligen. Dessutom var det spegelblankt vatten.

Igår gjorde vi en annan spontan grej. Vi ville hitta på något, åka och fika någonstans och det stod mellan Örnvik och Melderstein, men slutade i Vändträsk på Rävasten. Kan verkligen rekommendera detta ställe, gott hembakt fika och trevlig atmosfär. Klart värt ett par extra mil.



Besöket hos Johanna och Fredrik var jättetrevligt, det blev god middag och mys. Förutom härsknad fläskfile som vi haft med oss, och galna flygmyror som bets under middagen så vi fick flytta in i ett myggtält så var det toppen. Än en gång missade jag att ta ett kort på de båda sida vid sida. Man tar med kameran men får liksom inte upp den. Men ett kort blev det iaf.



No comments:

Post a Comment