Pages

Monday, August 17, 2009

Tid for forandring

Sommaren drar mot sitt slut, aven om vi har annu har ett par manader kvar av varme att njuta av. Har varit underbart att vara for sej sjalv och bara njuta nar det funnits tid, har ju varit en riktig kanonsommar, trots att man hor manga prata om nedgang pga krisen. Men som alltid, det blir vad man gor av det, och vad man valjer att gora av det, det basta har i livet, vi har alltid valmojligheter.

I helgen var vi ute pa nattliga aventyr, Marbella ar i sitt absoluta esse, och det ar unreal vilka typer av folk som flockas har just nu. Det ar ganska kul att sitta i bakgrunden och smygkika faktiskt, har finns allt! Vi var ganska nojda nar vi akte he pa lordagnatt, vi tyckte vi hade fatt vara dos av augustis nattliv. Parkeringen utanfor Olivia {ps, inte Olivers} var smockfull av otroliga bilmodeller, sag en Porshe Cayenne - limo, typ 20 meters, som 2 personer hoppade in i och akte, kom igen..

Naval, man uppskattar numera dagarna mera, tog mej en ledig sondag med Carina igen, i hennes sommarhus, nu e det ju bara tva veckor kvar tills hon maste flytta hem till sin lilla lagenhet i stan. Sa att njuta dagen har verkligen gjort ratt for sitt begrepp denna sommar, har nog blivit duktigare pa att leva i nuet, for hur det an ar, nuet ar allt vi har.

Har bestamt mej for att byta lite look, imorgon ska Ken pa salongen fa fria hander och gora nat skoj med mitt har, det ser jag fram emot. Han ar otrolig pa att veta vad folk passar i och pa att hitta ratt farg pa har och slingor.

Naval, nu ska jag njuta av lite tv och lite vattenmelon, och se solen ga ner over hustaken.

No comments:

Post a Comment