Pages

Monday, August 31, 2009

Mygg




Det ar val helt otroligt att vi haft mygg heela sommaren! Det ar val for att kvallarna varit relativt svala, sa har de rackarna overlevt! Tander lite Citronella-ljus och rokelser och kor lite anti-mygg-seans.




Kanns underbart nu, bara timmar kvar till forsta september, kanns redan i trafiken - antligen! Nu kan man ligga och flyta pa relativt lugnt nar man kor och slippa riskera att nagon tvarbromsar eller ligger och kor 50. Sa manga olyckor i ar, speciellt med motorcyklar, att de aldrig lar sej att de ocksa ar dodliga och lar sej att kora normal och inte ligga och cruisa mellan bilarna och overraska med att kora om i hundranittio, men gar det sa gar det.. Synd att man inte varderar sej och sitt liv hogre an sa, och andras..




Sa skont att komma hem, sitta i soffan, lasa en go bok och bara slanga upp benen och ma gott! Nu ar man fortjant av en lang semester nasta vecka, ska bli sa skont att aka upp till Sverige och bara vara. Tar dessutom mormor med mej upp till Lulea, hon vantar in mej pa Arlanda och vi aker upp tillsammans. Sen blir det val en hel del hangande hos min bror och min lilla brorsson Ludde.. Ser fram emot att se alla nara och kara, det var sa lange sedan nu. Undrar bra vad man ska ha med sej for klader..

No comments:

Post a Comment