Pages

Thursday, July 30, 2009

Hetta

Idag har jag haft en stund for att vara hos Carina och den lilla oasen vi har uppe i hennes sommarvilla, med egen liten pool och alldeles insynsfritt, jatteskont och lugnt. Det blev ugnsstekt lax med potatissallad till sen lunch. Har haft massor att gora de senaste dagarna, igar var jag hos en Sheika, en Sheik-fru, ett annorlunda kundbesok da man blev visiterad vid ankomst, ifrantagen telefon och transporterad i minibuss fran dorr till dorr pa den enorma tomten, lika stor som en mindre by.. Valdigt trevliga var de allihop och vid ankomst till ratt hus fick jag vanta pa den lilla damen medan jag blev serverad ett glas alldeles farskpressad ananasjuice - underbart gott. Sheikan skulle fa ansiktsbehandling, var valdigt trevlig och framat, nyfiken pa mej och mitt land, sa att hon traffat prinsessan Victoria en gang.

Ett annorlunda liv de lever dessa manniskor, man kan inte lata bli att undra om de ar lyckliga med alla dessa pengar och alla regler de har. Sakerhetsmannen fick inte visa sej i narheten av damernas bostad,valdigt mycket rysh och pysh. Naval, efter avslutad behandling vad hon i alla fall mycket nojd och det verkar som om de kommer att ringa mej igen.

Har varit saaa enormt varmt dessa dagar, ca 45 grader pa dagarna, tack och lov sa ar det inte varmt pa natterna, sa vi och vaxterna far andas ut lite. Kanns att det ar hogsasong just nu har, mycket folk och trafik overallt, att aka ner pa paseon ar inte att tanka pa, an mindre ner pa stranden.. Naval, vi ska vara glada, det ar ju trots allt dem vi lever pa.

Kopte nagra krukvaxter igar, sa fina farger, sa vackra de ar att ha har och titta pa, sa lite kan gora sa mycket! Har ocksa vart pa slutrean ikvall, hittade nagra riktiga kap att dryga ut garderoben med, kul med lite nytt att piffa upp sej med.

No comments:

Post a Comment