Pages

Tuesday, October 18, 2011

Snorigt och dant

I helgen var vi uppe på Cape East och lyxade oss. Fick ett infall och tog en spontanare, dessutom behövde vi lite saker från Ikea. Vädret har varit fantastiskt i helgen och det var fint resväder upp. Fredrik badade och vi satt i lobbyn och läste och pratade med arbetskompisar, sedan tog vi det lugnt i rummet och myste med godis. Havanna tyckte det var toppen att sova på hotell. Däremot var det livligt i korridoren senare på kvällen.

Havanna har varit lite snorig de senaste dagarna och därmed väldigt mammig. Har fått göra saker på kvällen istället för under dagen, då vi mest gosat och myst. Igår var det kanonväder så vi tog en långpromenad i solen. Vi har börjat att smaka på gröt och päron/morotsjuice, det går bra och hon bjuder mot skeden och vill gärna försöka att hålla nappflaskan själv. Kan säga att haklapparna från Ikea kom väl till användning..

Pappa och dotter myser i hotellsängen.

Lägg till bildtext


Vackert höstväder.


Ikväll blev det lite tumult då hon var övertrött och grät länge. Man känner sig hjälplös och funderar på om det kan vara något annat som gör ont, eller kanske någon tand på gång. Det är så sällan hon gråter så man kan inte hjälpa att man känner sig rådlös då det händer. Nu sover hon gott men vill gärna att man ska ligga bredvid henne. Hon får nog sova i min säng i natt lilla älskade pyret.

No comments:

Post a Comment